Selecteer de taal

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

14 Antwoorden

Die kan je vinden onderaan de website.

De duur van de voorstellingen varieert, afhankelijk van de specifieke productie. Gemiddeld duren de voorstellingen ongeveer 45-60 minuten. Raadpleeg de website of sociale media van het gezelschap voor meer informatie over de duur van specifieke voorstellingen.

Ja, het gezelschap biedt educatieve programma's aan, variërend van workshops over het maken van poppen en figuren tot lessen over het vertellen van verhalen met behulp van theater.

Het gezelschap biedt verschillende soorten voorstellingen aan, van interactieve shows voor kinderen tot poëtische en visueel indrukwekkende optredens voor volwassenen. Raadpleeg de website of sociale media van het gezelschap voor meer informatie over de verschillende voorstellingen.

Het gezelschap trekt rond en speelt op verschillende locaties en evenementen. Raadpleeg de website of sociale media van het gezelschap voor aankomende voorstellingen en locaties.

Ja, het theater kan steun gebruiken van donaties en sponsoring om nieuwe voorstellingen te ontwikkelen en de kwaliteit van de voorstellingen te verbeteren. Neem contact op met het theater voor meer informatie over de mogelijkheden.

Ja, het theater biedt educatieve programma's aan voor scholen en andere educatieve instellingen. Er is lesmateriaal beschikbaar en er kunnen workshops en rondleidingen worden georganiseerd.

De voorstellingen van Figurentheater Vlinders zijn geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen, van peuters tot volwassenen. Bij elke voorstelling staat vermeld voor welke leeftijdsgroep deze geschikt is.

In poppentheater worden voornamelijk handpoppen gebruikt, terwijl figurentheater ook andere figuren gebruikt zoals tafelpoppen, bekpoppen, stop motion poppen, maskers en objecten enz. Verder maakt het figurentheater ook vaak gebruik van andere kunstvormen: projecties, live camera's, eigen muziek...

ALTIJD en met GRAAGTE .. wij zijn immers een rondreizend theater. Wij spelen op de meest diverse plaatsen, en we zorgen altijd voor mooie voorstellingen en een gelukkig enthousiast publiek.

Neem contact op met het gezelschap via de website of sociale media om de mogelijkheden voor het boeken van een optreden te bespreken. Je kan ook een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 0(032)476338403

Figurentheater is een vorm van theater waarin poppen, marionetten en andere figuren worden gebruikt om verhalen te vertellen.

Neen, wij spelen altijd op verplaatsing. Wij werken wel samen met CC Ter Vesten in Beveren, voor premières en voor het evenement Pop en Top. Wij zijn Gemeentelijk Cultureel Ambassadeur voor Vlaanderen van de gemeente Beveren.

Alles is bespreekbaar.

Kunt u het antwoord dat u zoekt niet vinden?

Neem contact met ons op en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

Contacteer ons

 

1983 - 2023

40 JAAR Vlinders & C°

Meer info