maandag 13 februari 2006 00:00

Enzo de rode wolf ( voor 4 tot 7 jarigen ) wordt een hit!

Op woensdag 8 februari ging deze productie in première. Rond deze première werd een reeks van 6 schoolvoorstellingen en 2 try-outs gespeeld.

Ruim 1100 kinderen en 140 première gasten keken naar de nieuwe coproductie van Vlinders & C° en CC Ter Vesten.

De reacties waren stuk voor stuk lovend. Zowel wat spel, decor, muziek en belichting betrof. Alle school organisatoren, alle vertegenwoordigers van culturele centra die bij de première aanwezig waren, programmeren de voorstelling. In juni staat de voorstelling al op het 10de internationaal festival van Praag. In juni al krijgen we de Nederlandse première op het wereld befaamde internationale poppenfestival van Dordrecht.

Vele aanwezige medewerkers zag persoonlijk hun inspanningen beloond in een ‘pluim’ van een voorstelling. Auteur en illustrator van het gelijknamige boek (: de leidraad voor het scenario en de achtergronden bij de scenografie): Rocio Del Moral was in de wolken toen ze haar geesteskind live op de bühne zag staan….Op de gebruikelijke receptie signeerde Rocio niet minder dan 27 boeken . ‘Signeren’ de hele avond zat ze Enzo en Lisa tot ieders groot genoegen te tekenen.

Op de receptie werden – hoe kon het ook anders – pizza’s gebakken…en menig glaasje spoelde de druk van de voorbije weken weg. Gelukkig was de volgende voorstelling pas donderdagnamiddag.